Bejelentés


KANTRIJÓ


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Üdvözlünk a zenekar honlapján ...


Csapatunkat 2002-ben alakítottuk. A zenekar eredetileg trióként indult, melynek mottója a következő volt:


A KANTRIJÓ egy kan-trió, zenélünk mert a kantri jó!


Ennek szellemében állítottuk össze műsorainkat, melyekben saját dalok és country örökzöldek szerepelnek. Az utóbbiakat az amerikai country palettáról válogattuk, vannak köztük régi, és új melódiák is. A dalokat alkalmanként angol nyelven is játsszuk, de mert feladatunknak tartjuk az igazi country zene hazai népszerűsítését, leginkább az általunk írt, vagy átírt magyar szöveggel adjuk elő.


Zenekarunk többszöri átalakulás után 2004-ben kezdte meg az élő koncertezést. A csapat műsorát szűkebb pátriáján kívül külföldön is több alkalommal bemutatta már. Többször jártunk Lengyelországban, Romániában, és Szlovákiában is. Két alkalommal képviseltük nagy sikerrel Magyarországot a szlovákiai Cassovia Country Party nevet viselő nemzetközi country fesztiválon. Élőzenei műsorunk évről évre egyre nagyobb sikereket arat.


A KANTRIJÓ 2003-ban, még a megalakuláskori összetételében „A country jó” címmel bemutatkozó lemezt alkotott. 2010-ben mintegy összegezve a héttagú zenekar ténykedését „Ez country” címmel újabb lemezt állítottunk össze.


A zenekar 2011 -től együttműködik a váncsodi Angel Linedance Club tánccsoporttal, valamint a debreceni VALCER Táncstúdióval. Megfelelő egyeztetés esetén a táncosok rendkívül látványos produkciója is színesítheti a zenekar élő koncertjét. A hamisítatlan western hangulatban mindenki felismerheti, hogy;


„ez country”


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!